Update

Hej våra trogna läsare.

Inte mycket aktivitet här på bloggen det senaste. Kan bero på att ingen av oss förutom Frida har några bilder. Detta har i alla fall hänt sedan sist:

1. Jag (Sofia), Frida och Julius tog oss en tripp till Kicking Horse, ett brant och avancerat berg som ligger ca 4 h från Fernie. Väl där träffade vi våra vänner Sean och Conlan och bodde på deras hostel. Världens skönaste hostel, vi alla tre saknar det. Kicking horse var helt klart ett av de bästa, finaste och mest avancerade berg vi har åkt på. Väldigt brant och påminde mycket om alperna.

2. En hårt helg med två utgångar, MYCKET ROLIGT.

3. Spöregn i Fernie

4. FRIDAS FÖDELSEDAG! En asrolig dag, vi körde 80-talstema med inspiration av Hökarängens slalomklubb från Snowroller. Vädret var dock ej på vår sida och det snöade småspik, blåste utav rena satan med oj vad kul vi hade! Liftes Challenge, en öl i varje lift och massa skoj.

Ska se om vi kan sno blogg-hataren Fridas kamera och dra upp en skön bildbomb i nästa inlägg!

Vi har c 2,5 vecka kvar här i Kanada nu, så vi får försöka göra det bästa av vår sista tid här trots dåligt väder och lera i backen!

Kommentarer
Postat av: Mamma Windt

Trååååkigt!Det ska ju vara så himla bra puder i Fernie....Ja,ja, shit happens! Ni får dansa en snö/puder-dans i ett häftigt tempo så kanske det hjälper. Jag har dansat många sol-danser i Hemsedal och ibland har det lyckats :-D Kramar speciellt till Sofia <3

2013-03-15 @ 13:08:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0